Over ons

Afspraak is écht afspraak

Kwaliteit en snelheid voor een reële prijs. Dat is waar Marbell voor staat. Sinds 1984 zijn wij een familiebedrijf. Hoewel we inmiddels een volwassen en gerenommeerd bedrijf zijn met een indrukwekkende klantenbase, blijven de waarden die bij een familiebedrijf horen overeind. Zo is afspraak bij Marbell ook écht afspraak. De lijntjes zijn kort en optimale communicatie met onze klanten is voor ons vanzelfsprekend.

Verfrissend veelzijdig

Onze professionele wasserij aan de Zomerweg in Enschede is gespecialiseerd in het reinigen en leveren van dekens en kussenslopen voor luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast reinigen we microvezel werkdoeken, vloermoppen en vloerpads. Wij leiden ons eigen personeel op, om zo altijd kwaliteit te kunnen leveren. Dankzij onze uitgekiende logistiek zorgen we dat bestellingen altijd tijdig bij de klant zijn. Daarnaast staan we bekend om onze headbanners die worden gebruikt voor promotionele doeleinden.

Marbell neemt zijn verantwoordelijkheid als het gaat om het milieu en de maatschappij. Wij reinigen op verantwoorde wijze met geavanceerde machines.

Actueel

We zitten niet stil. Onze wagens zijn letterlijk continu onderweg. Weten wat ons bezighoudt? Volg ons hier.