industriele wasserij schiphol
Achter de schermen, Blog

Al jaren een betrouwbare leverancier voor Schiphol

Wie regelmatig op de A1 rijdt heeft ons vast al eens gespot. Iedere week is Marbell namelijk meerdere keren onderweg naar Schiphol. Al dertig jaar bevoorraden we verschillende maatschappijen op het vliegveld.

 

Het begon ooit met een simpele vraag: ‘kunnen jullie verfrissende handdoekjes leveren met de geur van citroen’. Dat konden we. Al snel bleek hoeveel Marbell voor de luchthaven kon betekenen. Vrachtwagens vol disposable kussens en dekens gingen die kant op voor de passagiers in economy class. Toen wij de wasserij begonnen in 1997 bleek dat er ook vraag was naar kussens en dekens die gereinigd konden worden. Extra luxe voor de passagiers in businessclass. Deze kussens en dekens worden bij Marbell gewassen en met andere producten (zoals headset en een toilettas met tandenborstel, tandpasta en lippenbalsem) verpakt. Op deze manier kan het in één keer worden uitgedeeld aan de passagier.

Efficiëntie

Omdat Marbell een bekende leverancier is op de luchthaven komen vragen voor disposables al snel bij het bedrijf uit Enschede terecht. Denk bijvoorbeeld aan tissueboxen die gebruikt worden in het vliegtuig. Als Marbell toch al rijdt, is het wel zo efficiënt om dit soort producten bij dezelfde leverancier te bestellen.

Betrouwbaar

Marbell levert elke week meerdere keren al het materiaal aan bij het magazijn. Vanuit daar worden de producten door een schoonmaakbedrijf verdeeld onder de vliegtuigen. Zij halen ook het gebruikte materiaal uit het vliegtuig. Marbell neemt dit mee terug naar Enschede om het te reinigen en zorgt dat het op het juiste moment weer terug op de luchthaven is.

Dat laatste is de reden dat we ook na dertig jaar nog elke week meerdere keren in Amsterdam te vinden zijn. Door onze eigen logistiek kunnen we altijd op het gewenste moment leveren. Die betrouwbaarheid is in de hectische wereld van de luchtvaart goud waard.

Benieuwd of Marbell ook iets voor u kan betekenen? We denken graag met u mee. Neem gerust contact op.

Honderden bedrijfsjassen opnieuw gebruikt dankzij Marbell
Marbell maakt belangrijke verduurzamingsslag

Actueel

We zitten niet stil. Onze wagens zijn letterlijk continu onderweg. Weten wat ons bezighoudt? Volg ons hier.