Textielreiniging

Vloermoppen, werkdoeken en vloerpads

Een schone werkomgeving. In veel sectoren is het essentieel. Met het juiste materiaal zorgen schoonmakers ervoor dat alles weer hygiënisch is. Maar wie reinigt eigenlijk het schoonmaakmateriaal?

Altijd tijdig op uw locatie geleverd

Marbell is gespecialiseerd in het reinigen van microvezel werkdoeken, vloermoppen en vloerpads. Met oog voor het milieu reinigen we het schoonmaakmateriaal efficiënt en zo duurzaam mogelijk in onze industriële wasserij. Daarbij houden we continu in het oog dat alle benodigdheden snel weer klaar zijn voor gebruik.

Werkwijze

We willen u altijd optimaal van dienst zijn. Daarom brengen we eerst in kaart te hoe uw schoonmaakproces er nu uitziet. Hoeveel schoonmakers zijn er, wat zijn hun taken en hoeveel moppen en doeken zijn dagelijks nodig? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deskundige adviezen geven. Wij reinigen werkdoeken, vloermoppen en vloerpads volgens van tevoren gemaakte afspraken. Zo kan het materiaal bijvoorbeeld klam of vochten worden afgehaald. Aan u de keuze.

Wij reinigen alles secuur en vermengen uw textiel nooit met dat van een andere klant. Door deze werkwijze beheren we meteen uw voorraad. Gereinigd materiaal wordt voor iedere schoonmaker apart verpakt en gelabeld. Zo voorkomen we dat een schoonmaker met een latere dienst geen doeken meer voor handen heeft. Marbell zorgt er altijd voor dat materiaal al een dag van tevoren op locatie beschikbaar is, zo grijpt ook een ‘vroege ploeg’ nooit mis.

Wat u mag verwachten:
  • Een concept op maat.
  • Materiaal kan klam, vochtig of droog worden opgehaald.
  • We wassen uw textiel afzonderlijk, het komt nooit op de grote hoop.
  • Wij regelen de logistiek.
  • Textiel komt retour in speciaal gelabelde pakketten.
  • Grote of kleine aantallen, alles is mogelijk.
  • U bent altijd op de hoogte dankzij uitstekende communicatie.
  • Wij wassen efficiënt en zo duurzaam mogelijk.

Onze service ervaren?

We denken graag met u mee. Zo sluit onze dienstverlening perfect aan op uw bedrijf. Uw schoonmaakmateriaal laten reinigen? Vraag hier een gratis proefwassing aan.

Diensten met meerwaarde