Textielreiniging

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding wassen? Dat kan toch gewoon in je eigen wasmachine? Zeker! Toch zijn er kledingstukken waarbij dit minder vanzelfsprekend is. Denk bijvoorbeeld aan winterjassen en regenpakken. Daarvoor moet u bij Marbell zijn.

Frisse uitstraling voor uw bedrijf

Ieder bedrijf wil dat het personeel representatief voor de dag komt. Daarom zorgt u voor nette werkkleding. Maar na verloop van tijd raakt deze vuil. Marbell is dan dé partij. In onze professionele wasserij wassen we winter- en zomerjassen, soft shell jacks, en regenpakken. We voorzien de kleding van een nieuwe waterbestendige coating, zodat uw medewerkers weer zonder problemen hun werk kunnen doen.

Bezorgdiensten

Eén van de grootste bezorgdiensten maakt gebruik van de wasservice van Marbell. Bij hen lagen duizenden jassen in het magazijn. Te goed om weg te doen, maar niet hygiënisch genoeg om aan nieuwe werknemers te geven. Dankzij ons zijn de jassen klaar voor hergebruik. Wel zo duurzaam!

Wat u mag verwachten:
  • Uw textiel wordt apart gewassen, het komt nooit op de grote hoop.
  • Wij verzorgen de logistiek.
  • Textiel komt gesorteerd op maat retour in gelabelde pakketten.
  • Kleine of grote aantallen, alles is mogelijk.
  • U bent altijd op de hoogte door heldere communicatie.
Werkwijze

Voor ieder bedrijf, groot of klein, zijn wij de partner voor het wassen van werkkleding. Wij wassen de jassen of andere kledingstukken in onze professionele wasserij. Vervolgens voorzien we de kleding indien nodig van een waterbestendige coating. De kleding wordt gesorteerd op maat en per stuk ingeseald. Dit maakt het uitdelen aan medewerkers wel zo makkelijk.

Timing en nauwkeurigheid zijn in veel branches essentieel. Onze wasserij is daarom voorzien van de modernste apparatuur om altijd op tijd optimaal resultaat te kunnen leveren.

Kiest u voor Marbell?

Timing en nauwkeurigheid zijn in veel branches essentieel. Onze wasserij is daarom voorzien van de modernste apparatuur om altijd op tijd optimaal resultaat te kunnen leveren.

Diensten met meerwaarde