wagenpark
Vacatures

Uitblinker gezocht! Vrachtwagenchauffeur 32-36 uur

Marbell is altijd in beweging. Letterlijk. Wij zijn namelijk continu onderweg om leveringen op het juiste moment bij onze klanten te krijgen. Rijd jij met ons mee? We zoeken een vrachtwagenchauffeur voor 32 tot 36 uur in de week.

Marbell blijft groeien. Om iedere levering op het juiste moment bij de klant te brengen, hebben wij een eigen wagenpark. Het wagenpark breidt uit, maar zo’n wagen rijdt natuurlijk niet vanzelf. Ben jij klaar om de weg op te gaan?

Kruip achter het stuur van onze wagens en bezorg jezelf een topbaan. Jij kunt ervoor zorgen dat we samen de belofte van Marbell waar blijven maken. Namelijk; iedere levering op het juiste moment. Jij levert onze producten bij een groot aantal klanten. Van ziekenhuizen tot privéklinieken en van Schiphol tot stadions. Geen dag is hetzelfde. Denk jij graag mee over logistiek en ben je betrokken bij je werk? Wil je graag werken voor een familiebedrijf dat loyaal is aan medewerkers en ook het omgekeerde verwacht? Dan zoeken we jou!

Over Marbell

Onze professionele wasserij is gespecialiseerd in het reinigen en leveren van dekens en kussenslopen voor luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast reinigen we microvezel werkdoeken, vloermoppen en vloerpads. Ook staan we bekend om onze headbanners voor promotionele doeleinden.

Jij bent:

  • Een zelfstandige harde werker
  • Flexibel inzetbaar
  • Secuur in je werk
  • In het bezit van een rijbewijs C, code 95

Marbell biedt jou:

  • Een baan voor 32 tot 36 uur in de week
  • Afwisselende ritten binnen Nederland
  • Een marktconform salaris

Kan jij onze organisatie laten stralen?

Laat ons weten waarom jij uitblinkt in je vak.

Wegwerp duurzaam? Zeker wel!

Actueel

We zitten niet stil. Onze wagens zijn letterlijk continu onderweg. Weten wat ons bezighoudt? Volg ons hier.

Menu