Industrieel
Marbell is als gerenommeerde wasserij trots op het behalen van het meest actuele certificaten I.S.O. 9001 en I.S.O. 14001. Marbell heeft zich, t.b.v. de schoonmaakbranche, gespecialiseerd in het reinigen en verzorgen van microvezel werkdoeken, vloermoppen. Daarnaast heeft Marbel zich gespecialiseerd in het reinigen en verzorgen van werkkleding.
Marbell is van mening dat ieder bedrijf een maatschappelijk verantwoordelijkheid heeft naar de interne organisatie en het milieu. Daarom heeft Marbell de reeds bestaande I.S.O. certificaten vervangen door certificaten die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving zoals verwerkt in de certificaten I.S.O. 9001 en I.S.O.14001

Marbell heeft zich, t.b.v. de schoonmaakbranche, gespecialiseerd in het reinigen en verzorgen van microvezel werkdoeken, vloermoppen. Daarnaast heeft Marbel zich gespecialiseerd in het reinigen en verzorgen van werkkleding. Om partner te kunnen zijn voor ieder bedrijf, van klein naar groot, is Marbell in staat om voor haar klanten een op maat gemaakt concept aan te bieden.

De schoonmaakbranche heeft zich ten doel gesteld de milieubelasting terug te dringen door zo weinig als mogelijk te reinigen met chemie en daarom wordt steeds vaker de microvezel methode gehanteerd.
Omdat het reinigen van de microvezel werkdoeken en vloermoppen een milieubelastend proces is, stuit uitvoering daarvan op het object, steeds vaker op weerstand vanuit de opdrachtgever.
Het is daarom dat Marbell u dat proces uit handen wil nemen om dit op verantwoorde wijze voor u uit te voeren.

Het reinigen van microvezel werkdoeken en vloermoppen wordt volgens van te voren gemaakte afspraken uitgevoerd, zo kan het materiaal klam vochtig of droog worden aangeleverd op elk gewenst object. Tevens is de logistiek een belangrijk onderdeel van de afspraken.
Het reinigingsproces en de daarbij behorende logistiek, is door een jarenlange operationele ervaring binnen de was branche uiterst milieuvriendelijk ingericht en voldoet Marbell aan alle milieu eisen.

Om reinigingsprocessen te vermijden die een onnodige belasting voor het milieu kunnen betekenen heeft Marbell voor al haar reinigingen een uitgekiend concept ontwikkel. Voor het reinigen van de microvezel werkdoeken en vloermoppen heeft Marbell een voor u zeer aantrekkelijk leaseconcept.

Leading binnen alle concepten zijn als uitgangspunten als de hoeveelheid en de aard van te reinigen producten. Voor het reinigen van werkkleding kan herstel, bij manco, ingecalculeerd worden zodat u altijd verzekerd bent van schoon en netjes gerepareerde, dus representatief, werkkleding.

Het spreekt voor zich dat Marbell ook de logistiek voor haar rekening neemt, u als opdrachtgever heeft ook hier geen omkijken naar, alles wordt volgens afspraak voor u uitgevoerd.
Marbell wil u hiermee ontlasten door deze tijdrovende en kostenverhogende processen uit handen nemen zodat u zich als bedrijf volledig kunt richten op uw Corebusiness.

Graag willen wij met u in gesprek om uw behoefte in kaart te brengen en een passende aanbieding te maken.