Promotionele producten
Marbell is gespecialiseerd in het produceren en leveren van (vooral textiele) producten voor promotionele doeleinden. Vooral bekend zijn onze headrestcovers, headbanners (hoofsteunhoes) en kussens met bedrukking. Maar daarnaast leveren wij vele soorten promotionele producten voor uiteenlopende organisaties.

Wilt u op een doeltreffende en creatieve manier reclame maken voor uw organisatie of voor een van uw klanten dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden rondom promotie op (textiele) producten. Voor diverse bioscopen, theaters, voetbalstadions (business seats), reisorganisaties en vele andere bedrijven met publieke 'seats' hebben wij eenmalig of vaste promotionele producten gemaakt.

Hierbij kunt u denken aan headbanners (hoofdsteunhoezen voor over stoelen in bioscopen of seats), headrestcovers (voor over zittingen van vliegtuigen, bussen, of andere vervoersmiddelen), promotie kussens met bedrukking van diverse bekende artiesten (o.a. K3), verenigingen of bedrijven en nog veel meer producten waarbij textielbedrukking mogelijk is.
 
Headbanners laten zich het best omschrijven als stoelhoezen of stoelhoes waarop geadverteerd kan worden. Eenmaal geplaatst, zorgen zij ervoor dat de bezoeker op een unieke en indringende manier met de boodschap wordt geconfronteerd. Headbanners bieden uitgelezen kansen om het publiek te prikkelen met opvallende, ludieke boodschappen. Het medium wordt gepositioneerd als een exclusief en selectief medium, dat een duidelijke toegevoegde waarde kan bieden in een campagne. In een bioscoopzaal, theater of voetbalstadion is het net of uw reclame door de omgeving wordt 'geadopteerd' door de massale indruk die de hoofdsteunhoezen maken.
 

 

Afspraak maken?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stemmen die samen met u af op een zo goed mogelijk promotioneel product. Wilt u een afspraak maken om te kijken wat wij voor uw organisatie of bedrijf kunnen betekenen neemt u dan gerust contact met ons op.