Disposables in reisbranche
Marbell levert diverse disposable artikelen voor de luchtvaart, touroperators of overige reisorganisaties. Hierbij kunt u denken aan vele soorten disposable artikelen waaronder bijvoorbeeld headrestcovers, hoofdsteunhoezen, gastendoekjes, kussens, kussenslopen, dekens, etc, etc. Wij leveren ook pakketten in een samenstelling naar wens.

Luchtvaartmaatschappijen, busmaatschappijen of andere reisorganisaties hebben vaak weinig tijd en werken met nauwkeurige en strakke planningen. Voor iedere vlucht of reis moet alles weer tot in de puntjes verzorgd worden voor de gasten aan boord. Hierbij is het gebruik van disposables onmisbaar. Disposables zijn artikelen die per persoon slechts één keer gebruikt kunnen worden, vanwege bijvoorbeeld hygiĆ«nevoorschriften of omdat deze na gebruik niet hergebruikt kunnen worden.

Marbell levert vele soorten disposable producten en probeert waar mogelijk ook op de wensen van de diverse maatschappijen in te springen. Standaard in ons assortiment zitten producten zoals:

Disposable kussens
Disposable kussenslopen
Disposable dekens
Disposable headrestcovers
Disposable hoofdsteunhoezen
Disposable handtowels
etc...

Voor sommige klanten stellen wij pakketten op maat samen waarbij bepaalde producten samen verpakt worden zodat deze eenvoudig kunnen worden verspreid aan passagiers.
 

 

Afspraak maken?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stemmen die samen met u af op een zo goed mogelijk dienstenpakket. Wilt u een afspraak maken om te kijken wat wij voor uw (reis)organisatie, maatschappij of bedrijf kunnen betekenen neemt u dan gerust contact met ons op.