Specialist in cleaning
Marbell is gespecialiseerd in het reinigen van textiel (textile cleaning) voor onder andere luchtvaartmaatschappijen (airlines), busmaatschappijen en overige touroperators. Wij kunnen zowel kleinere als zeer grote aantallen textiel voor u reinigen. Textielreiniging omvat de reiniging van dekens, kussens, kussenslopen, headrestcovers (hoofdsteunhoezen), gordijnen etc.

Misschien komt u wel eens een van onze vrachtwagens of bestelbussen tegen op de A1. Dit komt omdat wij voortdurend luchtvaartbedrijven (airlines) op Schiphol bevoorraden met fris gereinigd textiel of andere producten (disposables) voor hun passagiers. Marbell heeft een zeer goed geoliede wasserij voorzien van de modernste apparatuur om tegelijkertijd een grote capaciteit te kunnen leveren. 

De reisbranche is een branche van timing en planning. En daar sluiten de kwaliteiten van ons bedrijf nauwkeurig op aan. Als u onze klanten spreekt of met ons samenwerkt dan weet u dat afspraken bij Marbell altijd netjes worden nagekomen. Daarbij is het niet onbelangrijk dat er met klanten goed gecommuniceerd wordt en dat onze medewerkers getraind zijn in het leveren van vakwerk en daarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Naast het reinigen van de textiel denken wij ook graag met onze klanten mee om de dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden. Wij leveren bijvoorbeeld complete sets voor passagiers van vliegtuigen. Hierbij kunt u denken aan een set met een deken, kussen, sloffen en overige artikelen die elke passagier standaard ontvangt van de betreffende airline.

Textile cleaning is een specialiteit van Marbell en vele vaste klanten zijn al jarenlang overtuigd van de kwaliteit van de professionele textielreiniging via onze moderne wasserij. 

 

 

Afspraak maken?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stemmen die samen met u af op een zo goed mogelijk dienstenpakket. Wilt u een afspraak maken om te kijken wat wij voor uw (reis)organisatie of maatschappij kunnen betekenen neemt u dan gerust contact met ons op.