Innovatie en passie
Marbell is een dynamisch en succesvol bedrijf en levert producten en diensten aan onder andere vliegtuigmaatschappijen, bus- maatschappijen en overige organisaties. Door de flexibele structuur van onze organisatie, ondersteund door een uitgebalanceerd netwerk van leveranciers en partners kunnen wij u op een zeer klantspecifieke en klantvriendelijke manier van dienst zijn.
Marbell is al jarenlang vaste leverancier van veel luchtvaartmaatschappijen, busmaatschappijen en touroperators als het gaat om textielreiniging van gasten-textiel en het leveren van disposable producten zoals headrestcovers, pillowcovers (pillow case), pillows, blankets, etc. Tevens is Marbell een handelsonderneming en leveren wij diverse bedrijven promotionele artikelen als headbanners (hoofdsteunhoezen), headrestcovers, promotie kussens, of overige textielproducten met bedrukking.

Met een enthousiast team van vaste medewerkers staat onze organisatie dagelijks voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vanuit onze professionele wasserij voor textielreiniging in Enschede rijden onze vrachtwagens en bussen dagelijks naar diverse luchthavens met als grootste martkaandeel Luchthaven Schiphol.

Specialist in textile cleaning
Naast het reinigen van alle textiel leveren wij veel luchtvaartmaatschappijen of touroperators standaardpakketten waarbij bijvoorbeeld deken, kussen en overige items in 1 pakket worden verpakt voor makkelijke verspreiding in bijvoorbeeld een vliegtuig.
Lees meer over cleaning.....

Disposable producten reisbranche
Niet alleen verzorgen wij de textielreiniging voor vele reisorganisaties, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het verzorgen van alle disposable producten voor de bedrijven in de reisbranche. Hierbij kunt u denken aan disposable kussens, kussenslopen (pillowcovers), hoofdsteunhoezen (headrestcovers), dekens, hand towels etc...

Promotionele producten
Wij hebben door de jaren heen ook een goede kennis op gedaan van diverse promotionele producten. Veel bedrijven kennen ons vanwege onze headbanners (hoofdsteunhoes), headrestcovers (reisbranche), kussens met bedrukking of overige promotie artikelen.
 


Afspraak maken?

Kortom Marbell is een specialistisch bedrijf op diverse terreinen en kan daarom zeer complete dienstverlening op maat aanbieden. Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen neemt u dan gerust contact met ons op.